Syysloman lentotarjoukset

Nyt on aika varata syyslomamatkat 2018. Syysloma on hieman koulusta riippuen joko viikolla 42 tai 43. Kyseessä on suosituimpia matkustusaikoja. Sesonki nostaa hintoja ja moni tuskaileekin kalliiden matkojen kanssa. Koko perheen syyslomalle tulee helposti hintaa tuhansia euroja.

Älä huoli, varaamalla lennot ennen kesää löydät vielä hyviä lentotarjoksia syyslomalle. Kannattaa toimia nopeasti ja varata lennot heti. Alla näet esimerkkejä syysloman lennoista ja pääset helposti selaamaan lentoja.

Bangkok on hyvä lomakohde syyslomalle. Thaimaassa on takuulla lämmintä. Lomaan on helppo yhdistää myös rantalomaa. Taksi Bangkok-Hua Hin maksaa 50-80 €/suunta. 200 kilometrin matka taittuu kivasti maisemia katsellen. Etukäteen voi tilata hyvän ja laadukkaan taksin, myös hotellit auttavat taksien tilaamisessa.

Suorat syyslomalennot Finnairilla Helsinki-Bangkok (pe-la) 12.-20.10. hintaan 599 €. Vieläkin edullisemmin pääset Qatar Airlinesin välilaskullisilla lennoilla. 12.-20.10. Helsinki-Bangkok ja välilasku Dohassa, hintaan 476 €.

Madrid on ilmaltaan mukava vielä lokakuussa. Madridista löytyy edullisia lentoja eteenpäin vaikka Lissaboniin ja voit yhdistää kaksi erilaista kaupunkia samaan matkaan. Usein Madrid-Lissabon lennot maksavat vain 50-100 € edestakaisin. Vuokra-autolla pääsee kivasti Alicanteen tai luotijunalla Valenciaan. Toki Madridissa löytyy varmasti nähtävää myös koko syyslomaksi.

Välilaskulliset lennot (pe-la) 12.-20.10. Lufthansalla Helsinki-Madrid löytyvät hintaan 208 €.

Berliini on Saksan edullisimpia kohteita. Berliinissä ilma alkaa viilenemään lokakuun lopussa. Lämpötila on päivisin 15 asteen tienoilla. Ilma sopii hyvin nähtävyyksien kiertelyyn. Pitkä viikonloppu syyslomalla on juuri sopiva ja lentokin on vain karvan yli kaksi tuntia. 17.-21.10. (ke-su) EasyJetillä maksaa suorat lennot lähtöajasta riippuen vain 60-80 €. 17.10. klo 10.45 lähtö Helsingistä ja 21.10. klo 17.20 lähtö takaisin Berliinistä maksaa vain 75 €.

Dubai on syyslomien uusi hittikohde. Päivälämpötilat ovat syysloman aikaan 35 asteen nurkilla. Dubai sopii erityisesti hyvistä hotelleista ja ostoksista pitäville. Taattua lämpöä ja aurinkoa syyslomaan. Välilaskulliset Turkish Airlinesin lennot 12.-20.10. maksavat 415 €.

Päivitämme artikkeliin vielä lisää lentoja ja suosituksia hyvistä hotelleista.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *